Overhaling Z’en 2017

Lørdag 15. april 2017

Det er absolutt på høy tid å starte en overhaling av den gamle Z650SR’en nå. Den har stått nedgrodd av møkk i et hjørne i garasjen siden våren 2009. Jeg brukte den som vintersykkel fram til da. Jeg begynte en forsiktig nedplukking umiddelbart, men det stoppet ganske fort. Så dessverre skjedde det ingenting mer med Z’en før jeg «fant den igjen» nå. Og jeg kan likegodt innrømme det med det samme at den er overmoden for litt stell og puss. 
.

Slik fremsto Kawasaki Z650SR i brosjyrene når den var ny:


.

.

Og slik så min ut når jeg trillet den fram i garasjen:

.

.
Ute i solskinnet for første gang siden våren 2009:

.

.
Dette ser ikke helt bra ut. Her er det mye jobb som må gjøres for å få den gamle Z’en tilbake på veien. Men alt ser ikke helt håpløst ut, for under møkka kan det fortsatt være håp:


.

.
Målet med dette prosjektet er å få Gamle tilbake på skilter. Ikke som en strøken originalsykkel, men som en brukssykkel. Jeg satser på en nedplukking først, og så starte med ramma. Skal bygge den opp igjen bit for bit, med mest mulig bruk av gamle deler. Motoren har jeg ikke tenkt å åpne, bare satse på en grundig rengjøring når den allikevel er ute av ramma. Vi får se åssen det utvikler seg. 

Jeg kommer til å fortsette nedover på denne siden, men satser også på at det blir en kortversjon av hver økt i bloggen. I hvertfall vil det bli opplyst i bloggen når det er oppdateringer her på prosjektsiden. Hvis jeg studerer det tilstrekkelig, er det mulig at jeg kan få til en slags klipp og lim så jeg kan få full historie begge steder. 
.

.

Søndag 16. april 2017

Så starter prosjektet for alvor. Jeg velger å starte bakfra. Dels fordi fronten på sykkelen ikke kan fjernes før motoren er demontert, og dels fordi det meste bak motoren er enkelt å demontere. Dessuten er mye av bakdelen allerede demontert, så kan likegodt fortsette der. 

Eksosanlegget blir første punkt. Det sitter såpass i veien for så mange andre ting, så like greit å bli kvitt det. Dette er et uoriginalt 4-1 anlegg fra Vance & Hines. Bra lyd og veldig enkelt byggd opp og montert. I utgangspunktet var dette et kromma anlegg, så det skal bli spennende å se hvordan krommen har klart seg gjennom vinterkjøringa og 8 års lagring innerst i garasjen. 

Anlegget er 2-delt, svanehalsene og 4-1 kollektor + bakre potte. Bakre potte er skrudd fast i samme bolten som bakre fothviler skal sitte. Jeg har aldri brukt bakre fothvilere på denne sykkelen, så de ligger lagret. I utgangspunktet trodde jeg at dette festet ville by på noen utfordringer, for det så slik ut:


.

.

Men en liten dusj med 5-56 og en runde med stålbørsten gjorde underverker. Mutterne lot seg enkelt skru av. Det viste seg ganske snart at potta hadde rusta fast i skjøten mellom potte og frontstykke, så jeg måtte skru løs festene foran i tillegg, og så fjerne hele anlegget komplett. De 4 svanehalsene er presset fast mot motortoppen ved hjelp av avstandstykker og en aluminiumsring for hver svanehals. Aluminiumsringene presser det hele sammen ved hjelp av to muttere på hver ring. Veldig knotete å montere når man står der med et nytt anlegg som skal monteres. Man må holde sammen avstandshylsene og presse anlegget mot toppen samtidig som man presser aluminiumsringen på plass og entrer mutterne. Men nå var det demontering, og det er mye enklere. Bare å skru av mutterne, så ramler alt fra hverandre. 


.

.

Egentlig er innfestingen på dette anlegget litt risikabelt. Hvis man skulle være så uheldig å få et kraftig slag mot anlegget, vil det ganske sikkert ende med at man får ødeleggelser på motortoppen. Jeg hadde følt meg tryggere hvis det hadde vært et feste f.eks der svanehalsene går under motoren. Men det har holdt ganske bra, så det er sikkert jeg som er for nervøs når det gjelder sånne ting. Dessuten skal det mye til av man får slag opp i anlegget ved normal gatekjøring. 

Etter demontering av anlegget var det fram med 5-56 igjen, og dusje rikelig rundt skjøten mellom potta og frontdelen. I og med at jeg ikke har dårlig tid med delingen kommer jeg til å dusje med 5-56 med jevne mellomrom, så regner jeg med at rusta i skjøten gir seg etter hvert. Ved neste montering av anlegget skal jeg smøre godt med kobberpasta i skjøten, så blir det ikke mer rust der i hvert fall. 


.

.

Forøvrig ser det ut for at potta har klart seg rimelig bra, men kollektoren og bakre delen av svanehalsene er ganske rustne. Jeg får vurdere hva jeg skal gjøre. En løsning ar å sandblåse og lakkere bakre delen av svanehalsene. En annen løsning er sånn eksostape som de brukte i «gamle dager» og surret rundt eksosrørene for å isolere varmen inne i rørene. 

.

.

Neste punkt var å demontere bakhjulet. Jeg forventet at dette skulle gå rimelig greit. Jeg har alltid vært svært nøye med å smøre inn aksler med fett ved montering. Da slipper man som regel problemer med rust på akslene, og man får det enklere når ting skal demonteres. På utsiden var det uansett mye møkk og rust, så det var bare å sette i gang med 5-56 og en liten stålbørste.

.

.

Fikk da banka ut låsesplinten og satt verktøy på bakakselmutteren. Lettelsen var stor når mutteren løsnet som om den nettopp skulle vært skrudd fast, og jeg kunne skru av mutteren med fingrene. Utrolig hvor smart det er med fett på akslene ved montering.


.

.

Så var det bare å bygge opp under bakhjulet og slå bakakselen ut med gummiklubba. Akselen var helt strøken og lot seg fjerne enkelt og greit. Fjernet oppbyggingen under hjulet og slapp hjulet ned og ut. På denne sykkelen sitter bremsekalipperen fast i akselen og i et støttestag som er festet i baksvingen. Derfor behøver man ikke bekymre seg for kalipperen når man fjerner hjulet. Tok så en rask inspeksjon på bakhjulet. Hjullagrene, tetningene og øvrig «innmat» i bakhjulet var helt strøkent. Ingen inntrenging av fuktighet i løpet av den siste vinteren denne sykkelen ble brukt. Må si at håpet om en enkel overhaling stiger etter hvert som jeg demonterer.


.

.

Så hadde turen kommet til baksvingen. Jeg tenkte at jeg skulle klare å demontere baksving, fjærer og bakbrems i ett stykke. Dette for å slippe å søle med bremsevæske og mulig gjenstridig lufteskrue etc. Dessuten kunne det være greit å ha minst mulig løse deler slengende rundt. Så først løsnet jeg mutteren på akselen til baksvingen og skøyv ut akselen.  Det gikk silkemykt. Nok en gang takket være god innfetting ved montering. Deretter skrudde jeg av muttrene på øvre fjærfester. Så måtte jeg demontere bakbremspedalen og trekke staget, som går fra pedalen og opp i bremsepumpa, ned og vekk. Så skrudde jeg løs bremsepumpa. Etter det gikk det greit å slippe baksvingen ned, tre kjedet over venstre bakfjær, og fjerne baksvingen komplett. Jeg stripset bremsepumpa fast til høyre fjær, så kan den henge der til jeg skal overhale bremser og baksving. 


.

.

Det var i korte trekk dagens innsats. Så nå ser Gamle slik ut:

Stay tuned…