Snart ny mc-sesong

Selv om det snør her i Lørenskog for øyeblikket er jeg positiv, og har begynt å planlegge 2017-sesongen. I kveld har min kamerat og jeg brukt noen timer over kart for grensestrøkene mellom Norge og Sverige på høyde med Femunden/Idre. Foreløpige planer går i grove trekk ut på å reservere en hytte på en campingplass i Idre i Sverige i slutten av mai. Så blir det mest sannsynlig transport opp dit med syklene på henger, og så noen dager med turer ut i grusgrendte strøk derfra. På den måten slipper vi å ha med bagasje på syklene når vi dundrer rundt i naturen. Selvfølgelig vil det komme oppdateringer og mer konkrete planer her i bloggen etter hvert. 

Her er de to syklene som skal få prøve seg på denne sesongens turer:

Disse to traverne har vært ute på bærtur før, så jeg tror denne sesongen kommer til å bli veldig full av opplevelser. Bildet er fra en av våre turer i fjor, da vi kjørte hele turen med all bagasje på syklene. Erfaringene fra i fjor har lært oss at det er bedre å satse på en basecamp og slippe full oppakning på syklene. 

Så stay tuned. Min Kamerat vil også snart ha en blogg oppe, og da vil jeg selvfølgelig linke til den her.