Kort test av nytt sete

Så blei det en kort kveldstur på drøyt 6 kilometer for å teste det nye setet. Setet heter Kayoba og er et «gammeldags» sete med to kraftige fjærer under. I tillegg har det gelinnlegg. Jeg kjøpte mitt eksemplar hos Jula og prisen var 149,- kroner. Bestillingsnummer hos Jula er 639-228. 

Mitt førsteinntrykk av setet var at det virket overraskende bra laget. Ingen løse tråder i sømmene og alt virket veldig fint satt sammen. Bare bruk over tid kan fortelle om kvaliteten er bra, men et godt førsteinntrykk er alltid greit. Selve monteringen tok 1 minutt omtrent, og det eneste verktøyet som trengtes var en 13 mm fastnøkkel. Seteklemmen passet rett ned på setestangen, så her er det sikkert en standard. Vinkelen på setet er justerbar, i tillegg til at setet kan justeres noe i lengderetningen. Når alle justeringer var ordnet, var det rett og slett bare å stramme til en mutter, og reise ut på tur. Fjærene under setet kommer dessverre i konflikt med tilhengerfestet, men det skal jeg modifisere ved en senere anledning. Hvis jeg trenger å ha med tilhengeren kan jeg foreløpig bare skifte til originalsetet. 

Jeg fikk testet setet litt i kveld. Tok en drøyt 6 kilometer lang runde på vekslende underlag. Alt fra ruglete snøunderlag til iset asfalt. Og dette setet var en klar forbedring fra originalsetet. Fjæringen og gelinnlegget fungerte veldig bra og ga en mye bedre komfort. Ingen harde slag opp i ryggen. Nå skal det legges til at jeg ikke har syklet på mange år, så etter hvert som jeg får treningen og blir vant til sykling igjen, så vil jeg nok tåle mer «juling» fra ujevnt underlag. 

Det skal bli spennende å se hvor lenge dette setet holder. Jeg har inntrykk av at det meste som skrives om el-sykkel og el-sykkel utstyr blir skrevet av entusiaster som ikke ser på priser når noe skal vurderes. Sykler til skyhøye priser og dertil hørende utstyr er selvfølgelig bra, men for oss normale syklister som bare skal fra a – b, kan det være like greit å gå for noe som er billig. Jeg kaller det «Lada-faktor». Jeg kommer til å holde meg til sykler og utstyr med skyhøy Lada-faktor, for jeg tror det kan gjøre jobben like så greit som premium-produktene. Tiden vil jo vise om jeg har rett. 

Avsluttningsvis kan nevnes at jeg nå har syklet litt i overkant av 63 kilometer med sykkelen, og fortsatt virker ting slik de skal ?