Nye tider, nye takter

Skal vel ikke påstå at jeg sliter ut denne bloggen med innlegg. Men nå må jeg for alvor begynne å skrive her igjen. Selvom ingen leser noe her, så er det jo en slags dagbok over det som skjer hos meg, og det kan være greit å ha for meg selv også. I år har jeg tenkt å bli et nytt og bedre menneske. Det vil si at jeg har tenkt å bli mer miljøvennlig og tenke litt mer over hva jeg forbruker og hvordan jeg oppfører meg overfor meg selv. En blir jo ikke yngre med åra, og kroppen har forlengst begynt å si ifra at jeg må legge om kursen. 

I den forbindelse har jeg begynt å mosjonere mer. Jeg vil ikke kalle det trening, for det er mer at jeg skal bevege meg og bruke kroppen istedenfor å hoppe i bilen for et hvert lite ærend som skal gjøres. Har også, som den Apple-entusiast jeg er, gått til innkjøp av en Apple Watch som skal hjelpe meg å registrere enhver kroppslig aktivitet. Og det er litt morsomt og motiverende. Det gjelder å fullføre 3 ting hver dag, symbolisert av 3 ringer på klokka. Den ene er aktivitet, den andre er trening, og den tredje er at man skal være oppreist i minst ett minutt pr time i 12 timer hver dag. Hittil i år har jeg klart målene hver dag. Nå er det slik at klokka øker aktivitetskravene hver uke, så det blir mer og mer krevende for hver uke som går. Ser ut for at økningen er 10% hvis man klarer kravene foregående uke. 

Jeg begynte med å gå mye mer, og det er en veldig grei måte å komme seg rundt på. Men så er det et problem hvis man skal ha med seg mye saker og ting. Så da investerte jeg i en elsykkel og en tilhenger til denne. Siden det er vinter skaffet jeg meg også piggdekk. Og det fungerer overraskende bra. Det har ikke vært mye snø denne vinteren, så utfordringene har ikke vært så store kanskje, men jeg var ute og testet i 10 cm nysnø med tilhenger full av søppel, og det fungerte helt greit. 

I og med at jeg ikke helt visste om dette var noe for meg, fant jeg ut at jeg skulle gå litt forsiktig til verks. Kjøpte derfor en elsykkel på Biltema og henger på Jula. Sykkelen, med piggdekk, vesker og henger, kom meg på straks under 9000 kroner. Og det er billig i forhold til prinivået på elsykler her i landet. Kvaliteten er helt sikkert ikke like bra som på sykler til 20-30000 kroner, men dette er en test. Mest sannsynlig vil denne ekvipasjen gjøre jobben utmerket, selvom jeg neppe vil få beundrende blikk fra de mer kvalitetsbevisste elsykkelbrukerne. Det blir liksom litt Lada-preg over mitt vogntog. Men så lenge den gjør jobben, så er jeg fornøyd. Og hvis det viser seg at den kan gjøre de tingene jeg før måtte bruke bilen til, så selger jeg bilen og bruker noen av de pengene til en skikkelig kvalitetsykkel. 

Stay tuned…